Krāsnī cepts ķirbis ar vistas fileju

Krāsnī cepts ķirbis ar vistas fileju Foto: Krāsnī cepts ķirbis ar vistas fileju

Sastāvdaļas

  • 300 g ķirbja
  • 300 g vistas gaļas
  • malts muskatrieksts
  • 2 ķiploka daiviņas
  • trekns saldais krējums
  • 250 g vistas gaļas buljona
  • majonēze 
  • sāls pēc garšas
  • milti

Pagatavošana

  1. Ķirbi nomizo, sagriež 5 mm platās šķēlēs, uzkaisa muskatriekstu, sarīvētus ķiplokus - noliek malā.
  2. Vistas fileju sagriež gabaliņos.
  3. Gatavo mērci pārliešanai - buljonu samaisa ar saldo krējumu, pievieno majonēzi pēc garšas.
  4. Mērce sanāks šķidra, bet cepot tā sabiezēs.
  5. Ķirbju šķēlītes panē miltos, tad cep eļļā, zeltainas.
  6. Tajā pašā pannā, kur cepās ķirbja šķēlītes, cep vistas gaļu, uzber sāli pēc garšas.
  7. Veidni mazliet ietauko ar eļļu, uzlej daļu mērces, liek apceptās ķirbja šķēlītes, virsū liek apcepto vistas fileju, uzlej atlikušo mērci.
  8. Cep ceškrāsnī 200°C temperatūrā, 10-15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes