Sastāvdaļas
- 500 g ziedkāpostu
- 100 g rīvēta Mocarellas siera
- 80 ml liesa skābā krējuma
- 40 g rīvmaizes
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- 1/2 tējkarotes ķiploku pulvera
- zaļumi
Pagatavošana
- Ūdenī ber mazliet sāls, uzvāra.
- Ziedkāpostu sadala rozetēs, vāra 5-7 minūtes.
- Ziedkāpostus notecina caurdurī, tad tos samaisa ar skābo krējumu, ķiplokiem un pipariem.
- Liek tos veidnē, pārkaisa ar Mocarellas sieru un rīvmaizi.
- Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes, kamēr izveidojas brūngana garoziņa.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!