Krāsnī cepti tomāti

Krāsnī cepti tomāti Foto: Krāsnī cepti tomāti

Sastāvdaļas

  • 600 g tomātu
  • 5 g maltu melno piparu
  • 5 g jūras sāls
  • 5 g kaltēta bazilika 
  • 2 g oregano
  • 2 g rozmarīna 
  • 100 g Parmas siera
  • 50 ml olīveļļas

Pagatavošana

  1. Tomātus pārgriež gareniski uz pusēm, uzber sāli, piparus.
  2. Smalki sarīvētu Parmas sieru samaisa ar garšvielām - baziliku, rozmarīnu, oregano.
  3. Veidnē ieklāj cepampapīru, izkārto tomātu pusītes - uz katras tomātu pusītes uzpilina olīveļļu.
  4. Virsū uzklāj siera-garšvielu maisījumu.
  5. Uzpilina vēl olīveļļu, cep 200°C temperatūrā, 25-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes