Sastāvdaļas
- 800 g šampinjonu
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote Vidusjūras garšvielu maisījuma
- sāls, pipari pēc garšas
- 40 ml balzametiķa
- olīveļļa
Pagatavošana
- Sēnes sagriež 2-4 daļās, skatoties pēc lieluma, mazākās sēnes atstāj veselas.
- Nelielā olīveļļas daudzumā iemaisa sarīvētus ķiplokus, Vidusjūras garšvielu maisījumu, sāli, piparus, etiķi.
- Maisījumu lej bļodā pie sēnēm un samaisa.
- Sēnēm ļauj marinēties 15-20 minūtes.
- Tad sēnes liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 15-20 minūtes, cepšanās laikā pāris reižu apmaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!