Sastāvdaļas
- 5 lieli kartupeļi
- 2 sīpoli
- 1 burkāns
- garšvielas pēc izvēles
- 2-3 ēdamkarotes kečupa
- 2-3 ēdamkarotes augu eļļas
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež vidēja biezuma šķēlītēs.
- Sīpolus rupji sagriež.
- Burkānu sagriež gabaliņos.
- Visu liek lielā bļodā, pievieno garšvielas, sāli, piparus.
- Pievieno augu eļļu, kečupu - kārtīgi samaisa, liek cepšanas maisā, no vienas puses aizsien.
- Cepšanas maisu sadursta dažās vietās virspusē.
- Cep 1-1,5 stundas, 180°C temperatūrā.
- Cepšanas maisu izņem, virsmu pārgriež.
- Gatavus kartupeļus liek bļodā, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!