Krāsnī cepti kabači ar šampinjoniem

Krāsnī cepti kabači ar šampinjoniem Foto: Krāsnī cepti kabači ar šampinjoniem

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma kabacis
  • 5-6 svaigi lieli šampinjoni
  • 1 ola
  • 1 tomāts
  • 40 g cieta siera
  • sāls, garšvielas pēc garšas
  • 1 tējkarote augu eļļas
  • 50 ml ūdens

Pagatavošana

  1. Kabaci nomizo, sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs.
  2. Kabača šķēlēm izgriež viducīšus, veidojot gredzenus.
  3. Kabaču gredzenus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, papīrs ietaukots ar augu eļļu.
  4. Kabačiem uzber mazliet sāls.
  5. Šampinjonus sagriež sīkos gabaliņos, pievieno olu, mazliet sāli, garšvielas.
  6. Sēnes kārtīgi samaisa un piepilda kabaču gredzenus(pilda bagātīgi, ar kaudzīti).
  7. Virsū katram pildītajam kabaču gredzenam liek tomāta šķēlīti.
  8. Pildītos kabaču gredzenus pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru, pārlej ar ūdeni.
  9. Cep 200°C temperatūrā, 15 minūtes, tad krāsns temperatūru samazina līdz 180 grādiem un turpina cept 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes