Sastāvdaļas
- 500 g cūkas ribiņu
- 1 kg kartupeļu
- 250 g baklažānu
- 250 g tomātu
- puravs
- 50 ml Naršarab granātābolu mērces
- 2 tējkarotes garšvielu pēc izvēles
- 3 ķiploka daiviņas
- sāls
- pipari
- 5 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Ribiņas sadala, pielej Naršarab mērci, mazliet sāls, samaisa un atstāj uz 15 minūtēm.
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos vai salmiņos, pievieno garšvielas, sāli - samaisa.
- Puravu sagriež gredzenos, tomātus nelielos gabaliņos.
- Baklažānus sagriež gabaliņos.
- Augu eļļai pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pieber sāli, piparus.
- Ribiņas un dārzeņus liek veidnē, pārlej augu eļļas maisījumu, vēl mazliet uzber sāli, piparus.
- Cep 180°C temperatūrā, 1-1,5 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!