Krāsnī ceptas cūkas ribiņas ar dārzeņiem

Krāsnī ceptas cūkas ribiņas ar dārzeņiem Foto: Krāsnī ceptas cūkas ribiņas ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkas ribiņu
  • 1 kg kartupeļu
  • 250 g baklažānu
  • 250 g tomātu
  •  puravs
  • 50 ml Naršarab granātābolu mērces
  • 2 tējkarotes garšvielu pēc izvēles
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sāls
  • pipari
  • 5 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Ribiņas sadala, pielej Naršarab mērci, mazliet sāls, samaisa un atstāj uz 15 minūtēm.
  2. Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos vai salmiņos, pievieno garšvielas, sāli - samaisa.
  3. Puravu sagriež gredzenos, tomātus nelielos gabaliņos.
  4. Baklažānus sagriež gabaliņos.
  5. Augu eļļai pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pieber sāli, piparus.
  6. Ribiņas un dārzeņus liek veidnē, pārlej augu eļļas maisījumu, vēl mazliet uzber sāli, piparus.
  7. Cep 180°C temperatūrā, 1-1,5 stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes