Krāsnī cepta zivs skābajā krējumā

Krāsnī cepta zivs skābajā krējumā Foto: Krāsnī cepta zivs skābajā krējumā

Sastāvdaļas

  • 700 g zivs filejas
  • 200 g skābā krējuma
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • pipari, sāls
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • mazliet citrona sulas
  • 2 cieti vārītas olas
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež gabalos, ierīvē ar sāli un pipariem, aprasina ar citrona sulu.
  2. Zivs gabalus liek ietaukotā veidnē.
  3. Sīpolu sagriež gredzenos, liek virsū zivij.
  4. Pārlej skābo krējumu, cep sakarsētā krāsnī 30-40 minūtes. 
  5. Zivs gabalus liek atsevišķā traukā, bet no skābā krējuma gatavo mērci - pievieno miltus, atlikušo skābo krējumu, maisa, kamēr sabiezē.
  6. Mērci pārlej zivs gabaliem, pievieno sīki sakapātas olas, pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes