Sastāvdaļas
- 700 g zivs filejas
- 200 g skābā krējuma
- 2 ēdamkarotes miltu
- pipari, sāls
- 1 vidēja lieluma sīpols
- mazliet citrona sulas
- 2 cieti vārītas olas
- pētersīļi
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež gabalos, ierīvē ar sāli un pipariem, aprasina ar citrona sulu.
- Zivs gabalus liek ietaukotā veidnē.
- Sīpolu sagriež gredzenos, liek virsū zivij.
- Pārlej skābo krējumu, cep sakarsētā krāsnī 30-40 minūtes.
- Zivs gabalus liek atsevišķā traukā, bet no skābā krējuma gatavo mērci - pievieno miltus, atlikušo skābo krējumu, maisa, kamēr sabiezē.
- Mērci pārlej zivs gabaliem, pievieno sīki sakapātas olas, pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!