Sastāvdaļas
- 2 zivs filejas
- 1 cukīni
- 10 ķirštomātiņi
- 1 fenheļa sakne
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daivas
- 1 sarkana paprika
- ½ citron sulas
- 2 ēdamkarotes olīveļļa
- 1 ēdamkarotes Balsamico etiķis
- 1 tējkarote oregano
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Zivi sadalām filejās un noliekam malā.
- Dārzeņus sagriežam garenos salmiņos un ieliekam bļodā.
- Tad visus sagrieztos dārzeņus sajaucam ar garšvielām, samaisām un pagaršojam.
- Kad tas ir gatavs fileju liekam uz folija, pārberam ar garšvielām.
- Dārzeņus liekam plānā kārtā virsū zivij un mazliet apkārt tai, aizveram foliju ciet cepam krāsnī 170°C temperatūrā apmēram 15 minūtes, līdz gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!