Krāsnī cepta zivs ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 2 zivs filejas
  • 1 cukīni
  • 10 ķirštomātiņi
  • 1 fenheļa sakne
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daivas
  • 1 sarkana paprika
  • ½ citron sulas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļa
  • 1 ēdamkarotes Balsamico etiķis
  • 1 tējkarote oregano
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Zivi sadalām filejās un noliekam malā.
  2. Dārzeņus sagriežam garenos salmiņos un ieliekam bļodā.
  3. Tad visus sagrieztos dārzeņus sajaucam ar garšvielām, samaisām un pagaršojam.
  4. Kad tas ir gatavs fileju liekam uz folija, pārberam ar garšvielām.
  5. Dārzeņus liekam plānā kārtā virsū zivij un mazliet apkārt tai, aizveram foliju ciet cepam krāsnī 170°C temperatūrā apmēram 15 minūtes, līdz gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes