Sastāvdaļas
- vistas gaļa
- 2 ķiploka daiviņas
- 3-4 ēdamkarotes saberztu konservētu tomātu
- 1/2 citrona
- 100 ml saldā krējuma 20% tauku
- 2-3 kartupeļi
- 100 g siera
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 vidēji liels sīpols
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Vistas gaļas gabalos liek gareniski sagrieztas ķiploka daiviņas, ierīvē ar sāli un pipariem.
- Veidni ietauko ar augu eļļu, liek vistas gaļas gabalus, pārkaisa ar sakapātu sīpolu.
- Uzlej saldo krējumu, virsū izspiež citrona sulu, pievieno, nesamaisot, konservētus tomātus.
- Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, izkārto tā, lai neskartu saberztos tomātus.
- Uzber sāli, piparus.
- Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes, tad veidni izņem un pārkaisa ar rīvētu sieru, turpina cept 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!