Sastāvdaļas
- 2 lielas vistu krūtiņas
- 4 ķiploka daiviņas (saspiestas ķiploku spiedē)
- 1 ēdamkarote rozmarīna
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 citrona miziņa un sula
- 1/2 glāzes vistas buljona
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Vistu krūtiņas sagriež gareniski 4 gabalos.
- Vistas gaļu apsāla un sapiparo no abām pusēm, liek veidnē.
- Virsū liek ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, rozmarīnu, olīveļļu, rīvētu citrona miziņu.
- Visu veidnē samaisa.
- Cep krāsnī 20 minūtes.
- Pielej buljonu, citrona sulu.
- Krāsni izslēdz, atstāj veidni pastāvēt krāsnī, 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!