Krāsnī cepta vistas gaļa ar dārzeņu maisījumu

Krāsnī cepta vistas gaļa ar dārzeņu maisījumu Foto: Krāsnī cepta vistas gaļa ar dārzeņu maisījumu

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas gaļas
  • dārzeņu maisījums (burkāni, selerija, kartupeļi, sīpoli, ķiploki, brokoļi)
  • olīveļļa
  • 1-2 ēdamkarotes balzametiķa
  • sāls, pipari pēc garšas
  • pētersīļi
  • kaltēti - rozmarīns, oregano, timiāns

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
  2. Visus dārzeņus notīra, noskalo, sagriež gabalos un liek veidnē.
  3. Aprasina ar olīveļļu, balzametiķi, uzber sāli, piparus.
  4. Uzkaisa kaltētās garšvielas.
  5. Atsevišķi aprasina ar olīveļļu vistas gaļu, apsāla, sapiparo.
  6. Liek virsū dārzeņiem, cep 1 stundu.
  7. Pēc noteiktā laika veidni izņem, vistas gaļu noņem, dārzeņus samaisa, visu liek atpakaļ krāsnī, pacep vēl 5-10 minūtes.
  8. Gatavu mazliet atdzesē, pasniedz ar svaigiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes