Krāsnī cepta vistas gaļa ar dārzeņiem

Krāsnī cepta vistas gaļa ar dārzeņiem Foto: Krāsnī cepta vistas gaļa ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas gaļas
  • dārzeņu maisījums (burkāni, selerija, kartupeļi, sīpoli, ķiploki, brokoļi)
  • olīveļļa
  • 1-2 ēdamkarotes balzametiķa
  • sāls, pipari pēc garšas
  • svaigi pētersīļi
  • rozmarīns, oregano, timiāns

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
  2. Dārzeņus noskalo un sagriež, liek tos veidnē.
  3. Dārzeņus aprasina ar olīveļļu, balzametiķi, uzber sāli, piparus, pārkaisa ar rozmarīnu, oregano, timiānu.
  4. Vistas gaļu aprasina ar olīveļļu, uzber sāli, piparus.
  5. Gaļu liek virsū dārzeņiem, cep stundu, kamēr tā gatava.
  6. Gatavu gaļu izņem no veidnes, dārzeņus samaisa un pacep vēl 5-10 minūtes.
  7. Gatavu ēdienu atdzesē un pasniedz ar svaigiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes