Sastāvdaļas
- sadalīta vista
- kartupeļi
Marinādei:
- majonēze vai skābais krējums
- sinepes
- sojas mērce
- sāls, pipari
- malta paprika
- karijs
- ķiploki
Pagatavošana
- Visas marinādes sastāvdaļas samaisa.
- Kartupeļus nomizo, kopā ar vistas gaļu liek marinādē, traukam uzliek vāku, vai pārklāj ar pārtikas plēvi.
- Noliek malā marinēties uz pāris stundām.
- Pēc noteiktā laika, visu liek ietaukotā veidnē, cep 220°C temperatūrā, 40 minūtes.
- Ja cepsiet 180°C temperatūrā, tad būs jācep 1 stundu vai ilgāk.
- Gatavību pārbauda, ar dakšiņu padurstot kartupeļus.
- Pasniedz ar svaigiem zaļumiem un dārzeņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!