Krāsnī cepta liesa vistas fileja ar tomātiem

Krāsnī cepta liesa vistas fileja ar tomātiem Foto: Krāsnī cepta liesa vistas fileja ar tomātiem

Sastāvdaļas

  • 700 g vistas filejas
  • 6-8 ķirštomāti
  • olīveļļa veidnes ieziešanai
  • garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu noskalo, nosusina, ierīvē ar sāli, pipariem, citām garšvielām pēc garšas.
  2. Noliek malā uz 15-20 minūtēm.
  3. Ķirštomātus sagriež gareniski 3-4 daļās.
  4. Vistas gaļā izveido ne pārāk dziļus iegriezumus, kuros liek tomātu šķēlītes.
  5. Veidni ieziež ar olīveļļu, liek tajā vistas gaļu.
  6. Cep 200-210°C temperatūrā, 30 minūtes.
  7. Gatavu gaļu liek šķīvī, pārlej ar sulu, kas izdalījusies cepšanās laikā, pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes