Sastāvdaļas
- 2 cūkgaļas šķēles (apm. 2 cm biezas)
- 2 sīpoli
- majonēze
- sēnes
- sviests
- sāls, pipari
- 1-2 tomāti
- rīvēts siers
Pagatavošana
- Gaļas šķēles liek ietaukotā veidnē, uzber sāli, piparus.
- Sīpolus sagriež gredzenos un apcep augu eļļā.
- Apceptos sīpolu gredzenus liek uz gaļas un uzklāj mazliet majonēzes.
- Sēnes sagriež un apcep sviestā, uzber mazliet sāli.
- Apceptās sēnes liek uz apceptajiem sīpoliem, uzklāj mazliet majonēzes.
- Uz apceptajām sēnēm liek tomātu šķēlītes, uzklāj mazliet majonēzes un pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 25-30 minūtes, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!