Sastāvdaļas
- 600 g cūkgaļas
- 200 g šampinjonu
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- sāls, pipari pēc garšas
- 200 ml skābā krējuma
- 2 olas
- 75 g rīvēta siera
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež 1 cm biezās šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu, pārkaisa ar sāli un pipariem.
- Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep eļļā, kopā ar sakapātu sīpolu.
- Gaļas šķēles liek veidnē, kas izklāta ar foliju un ietaukota ar eļļu.
- Skābo krējumu sakuļ ar olām, izmantojot dakšiņu, pievieno rīvētu sieru, pieber garšvielas un samaisa.
- Apceptos šampinjonus un sīpolus liek virsū gaļai, pārlej ar skābā krējuma-siera maisījumu.
- Cep 180°C temperatūrā, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!