Krāsnī cepta gaļa ar sēnēm un sieru

Krāsnī cepta gaļa ar sēnēm un sieru Foto: Krāsnī cepta gaļa ar sēnēm un sieru

Sastāvdaļas

  • 600 g cūkgaļas
  • 200 g šampinjonu
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 200 ml skābā krējuma
  • 2 olas
  • 75 g rīvēta siera

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu sagriež 1 cm biezās šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep eļļā, kopā ar sakapātu sīpolu.
  3. Gaļas šķēles liek veidnē, kas izklāta ar foliju un ietaukota ar eļļu.
  4. Skābo krējumu sakuļ ar olām, izmantojot dakšiņu, pievieno rīvētu sieru, pieber garšvielas un samaisa. 
  5. Apceptos šampinjonus un sīpolus liek virsū gaļai, pārlej ar skābā krējuma-siera maisījumu.
  6. Cep 180°C temperatūrā, kamēr gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes