Sastāvdaļas
- foreles fileja
- sāls, malti melnie pipari
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 1/2 glāzes aveņu sulas
- ciets siers
- loki, dilles
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- sviests veidnes ieziešanai
Pagatavošana
- Foreles fileju sagriež lielos gabalos ar visu ādu, asakas izņem.
- Zivs filejas gabalos iegriež gareniskus iegriezumus, līdz ādai.
- Filejas gabalus apsāla, sapiparo, pārlej ar sojas mērci un aveņu sulu, atstāj marinēties uz 30 minūtēm.
- Sieru sarīvē, pievieno sakapātus lokus un dilles, skābo krējumu, samaisa.
- Siera maisījumu pilda iegriezumos zivs filejā.
- Veidnē ieklāj foliju, noziež to ar sviestu, liek foreles filejas gabalus.
- Cep 190°C temperatūrā, 20-25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!