Krāsnī cepta forele ar medu

Krāsnī cepta forele ar medu Foto: Krāsnī cepta forele ar medu

Sastāvdaļas

  • 4 foreles filejas gabali

Mērcei:

  • 3 ēdamkarotes medus
  • 1 ēdamkarote sakapātu sīpolu
  • 1 ēdamkarote sakapātu timiāna lapiņu
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1/4 tējkarotes maltu piparu
  • 4 foreles filejas gabali

Pagatavošana

  1. Uzkarsē krāsni.
  2. Bļodā samaisa medu, sīpolus, timiānu, sāli, piparus.
  3. Filejas gabalus liek veidnē, pārlej ar medus maisījumu, cep 10-12 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes