Krāsnī apceptas gaļas šķēles

Krāsnī apceptas gaļas šķēles Foto: Krāsnī apceptas gaļas šķēles

Sastāvdaļas

  • 2 šķēles 2 cm biezas, vārītas liellopu gaļas 
  • 1 ēdamkarote rīvētu mārrutku
  • 1 ēdamkarote baltvīna
  • 1 olas dzeltenums
  • 80 g rīvēta siera
  • 30 g sviesta

Pagatavošana

  1. Olas dzeltenumam pievieno baltvīnu, mārrutkus un sieru.
  2. Ar šo mērci pārziež gaļas šķēles.
  3. Uz gaļas uzliek sviesta piciņas, liek karstā cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes