Sastāvdaļas
- 250 svaiga vai konservēta krabju mīkstuma
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 ēdamkarote miltu
- 1/8 l krējuma
- 3 ēdamkarotes gaļas buljona
- sāls
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- šķipsniņa cukura
- 1 ēdamkarote sīki sagrieztu diļļu
- vārīti rīsi
Pagatavošana
- Krabjus nedaudz atlaidina un notecina.
- Sviestā viegli apbrūnina miltus.
- Pieliek krabju mīkstumu un labi izkarsē.
- Pielej krējumu un buljonu.
- Pieliek sāli, piparus un citronu sulu.
- Dilles pieliek pašas pēdējās un ļauj 1 minūti ievilkties.
- Pirms pasniegšanas mērci pārlej rīsiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!