Sastāvdaļas
- 2 paprikas pākstis
- 2 tomāti
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- saldā kukurūzu
- 1 čili piparu pāksts
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 ēdamkarote kečupa
- 2 ēdamkarotes sīki sagrieztu koriandra lapiņu (kinzas)
- vistas buljons
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Sīpolus apcep augu eļļā.
- Pievieno sagrieztu papriku, tomātus, saldo kukurūzu, sīki sagrieztus čili piparus, izmaisa un 7 minūtes sautē.
- Gatavos dārzeņus pārlej ar vistas buljonu un vēl 15 minūtes sautē.
- Pirms pasniegšanas pievieno kečupu, sāli un koriandru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!