Sastāvdaļas
- 1 kg maltās gaļas
- šampinjoni
- 5 sīpoli
- 2 burkāni
- 1 ola
- sāls
- pipari
- 1 sarkanā paprika
Pagatavošana
- 1 sīpolu sīki sakapā, 1 burkānu sarīvē - kopā cep pannā.
- Pusi cepto sīpolu un burkānu sablenderē.
- Maltajai gaļai pievieno pusi blenderēto, cepto burkānu un sīpolu, pusi neblenderēto cepto burkānu un sīpolu.
- Kā arī, pievieno olu, sāli, piparus - kārtīgi samaisa, veido kotletes.
- Kotletes apcep pannā pusgatavas.
- Gatavo mērci - atlikušos sīpolus sagriež pusgredzenos, burkānu sarīvē, sēnes sagriež ceturtdaļās.
- Burkānu un sēnes apcep, pievieno sīpolus, sāli, sagrieztu papriku - pasautē.
- Kotletes liek pannā, pie sīpoliem, uzliek vāku - sautē uz lēnas uguns, kamēr sīpoli ir pilnībā gatavi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!