Sastāvdaļas
- 1 bundža zivju konservu
- 4 cieti vārītas olas
- 1 sīpols
- 1 burkāns
- 300 g sēņu
- majonēze
- siers
Pagatavošana
- Sēnes sagriež un izcep, pieber sāli pēc garšas un atdzesē.
- Sīpolu sakapā, burkānu rupji sarīvē un apcep, kopā ar sīpolu, atdzesē.
- Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - sēnes, uzklāj majonēzi.
- 2 kārta - puse sakapātu olu, uzklāj majonēzi.
- Zivju konserviem nolej šķidrumu, ja ir, izņem asakas, samīca ar dakšiņu.
- 3 kārta -konservētās zivis liek virsū olām, uzklāj majonēzi.
- 4 kārta - apceptie sīpoli un burkāni, uzklāj majonēzi.
- 5 kārta - atlikušās olas, uzklāj majonēzi.
- Salātus pārkaisa ar smalki rīvētu sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!