Konservētu zivju un sēņu salāti

Konservētu zivju un sēņu salāti Foto: Konservētu zivju un sēņu salāti

Sastāvdaļas

  • 1 bundža zivju konservu
  • 4 cieti vārītas olas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 300 g sēņu
  • majonēze
  • siers

Pagatavošana

  1. Sēnes sagriež un izcep, pieber sāli pēc garšas un atdzesē.
  2. Sīpolu sakapā, burkānu rupji sarīvē un apcep, kopā ar sīpolu, atdzesē.
  3. Salātus liek kārtās:
  4. 1 kārta - sēnes, uzklāj majonēzi.
  5. 2 kārta - puse sakapātu olu, uzklāj majonēzi.
  6. Zivju konserviem nolej šķidrumu, ja ir, izņem asakas, samīca ar dakšiņu.
  7. 3 kārta -konservētās zivis liek virsū olām, uzklāj majonēzi.
  8. 4 kārta - apceptie sīpoli un burkāni, uzklāj majonēzi.
  9. 5 kārta - atlikušās olas, uzklāj majonēzi.
  10. Salātus pārkaisa ar smalki rīvētu sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes