Sastāvdaļas
- 5 kg baklažānu
- 5 l ūdens
- 1 glāze sāls
- 500 ml 9% etiķa
- dilles, upeņu lapas
- 1 čili pipara pāksts
- 2 ķiploku galvas
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež gabaliņos, liek verdošā ūdenī.
- Maisot, vāra 3-4 minūtes.
- Notecina sietā un cep pannā, verdošā augu eļļā(500 ml eļļas), 2-3 minūtes.
- Pievieno samaltus ķiplokus un čili piparu, samaisa, pasautē, pannai uzliekot vāku.
- 1 minūti pirms cepšanās beigām pievieno sakapātas dilles un sapluinītas upeņu lapas.
- Maisījumu noņem no uguns un pielej etiķi, samaisa.
- Karstu maisījumu pilda burkās, burkas aizvāko, apgriež otrādi un atstāj istabas temperatūrā pilnībā atdzist.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!