Kondensētā piena kēkss

Kondensētā piena kēkss Foto: Kondensētā piena kēkss

Sastāvdaļas

  • 120 g miltu
  • 4 olas
  • 380 g kondensētā piena
  • 50 g sviesta
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 paciņa vaniļas cukura

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju saputo kondensēto pienu un olas.
  2. Pievieno izkausētu sviestu un turpina maisīt.
  3. Pakāpeniski pievieno miltus un cepamo pulveri, cukuru un vēlreiz rūpīgi samaisa līdz masa iegūst viendabīgu konsistenci.
  4. Ieklāj mīklu kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru un cep 150°C temperatūrā 35 minūtes.
  5. Gatavo kūku atdzesē 10 minūtes formā un tad uzmanīgi izņem no tās.
  6. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes