Sastāvdaļas
- 120 g miltu
- 4 olas
- 380 g kondensētā piena
- 50 g sviesta
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 paciņa vaniļas cukura
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju saputo kondensēto pienu un olas.
- Pievieno izkausētu sviestu un turpina maisīt.
- Pakāpeniski pievieno miltus un cepamo pulveri, cukuru un vēlreiz rūpīgi samaisa līdz masa iegūst viendabīgu konsistenci.
- Ieklāj mīklu kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru un cep 150°C temperatūrā 35 minūtes.
- Gatavo kūku atdzesē 10 minūtes formā un tad uzmanīgi izņem no tās.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!