Sastāvdaļas
- 60 ml stipras Selection by Rimi Colombia espresso kafijas
- 40 ml kondensēta piena ar cukuru
- 5 ēdamkarotes dzeramā ūdens
- 1 ēdamkarote želatīna
- 250 ml saldā krējuma
- 3 olu baltumi
Pagatavošana
- Stipri atdzesētai espresso kafijai pievieno kondensēto pienu.
- Sajauc ūdeni ar želatīnu un ļauj tam uzbriest.
- Kad tas uzbriedis, to uzsilda, līdz želatīns izkusis un sajauc to kopā ar kafiju.
- Kafijai pievieno saputotu saldo krējumu un ar putojamo slotiņu to sajauc viendabīgā masā.
- Iecilā uzputotus olu baltumus.
- Masu pilda nelielos trauciņos un liek ledusskapī atdzist.
- Pasniedz ar putotu saldo krējumu un grauzdētām kafijas pupiņām.
Recepti iesūtīja: Linda Bazileviča
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!