Kolrābji ar poļu mērci

Kolrābji ar poļu mērci Foto: Kolrābji ar poļu mērci

Sastāvdaļas

  • 1 kg kolrābju
  • 140 g sviesta
  • pusglāze rīvmaizes
  • 2 cieti vārītas olas
  • citrona sula
  • sāls

Pagatavošana

  1. Kolrābjus nomizo, noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz tie gatavi.
  2. Nokāš caurdurī, sagriež salmiņos un pasniedz ar rīvmaizes mērci.
  3. Mērce: izkausēta sviesta ieber rīvmaizi, apcep, līdz tā kļūst zeltaina, pieliek sali, pievieno sīki sakapātas olas un citrona sulu, izmaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes