Kokosriekstu saldējums ar zemenēm

Kokosriekstu saldējums ar zemenēm Foto: Santa Maria publicitātes fotogrāfija

Sastāvdaļas

  • 600 g zemenes
  • 50 ml šķidrs medus
  • 0.25 buntīte melisa
  • 1 gab. citrona sula un miziņa
  • vafeļu glāzītes
  • 2 iepakojumi Santa Maria Kokosriekstu piens, krēmveida

Pagatavošana

  1. Ievietojiet kokosriekstu krēmveida pienu ledusskapī uz 30 minūtēm.
  2. Sablendējiet visas sastāvdaļas, līdz iegūstat krēmīgu masu.
  3. Ielieciet sablendēto masu saldētavā.
  4. Saldējumu pasniedziet vafeļu glāzītēs vai bļodiņās!

    Recepti piedāvā Santa Maria.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes