Sastāvdaļas
- 250 g cepumi
- 2 iepakojumi Santa Maria Coconut Cream 250ml
- 100 g kokosriekstu eļļa
- 190 ml pūdercukurs
- 1 tējk. Santa Maria Vaniļas cukurs
- 2.5 tējk. Santa Maria Pārtikā lietojams želatīns
- svaigas ogas
Pagatavošana
- Bļodiņā želatīnu aplej ar istabas temperatūras ūdeni un atļauj uzbriest.
- Sasmalcina cepumus (var virtuves kombainā), pievieno izkausētu kokosriekstu eļļu, samaisa.
- Ber kūkas formā un ar karoti kārtīgi nopresē.
- Bļodā lej kokosriekstu pienu, pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru, samaisa.
- Silta ūdens peldē izkausē uzbriedušo želatīnu, līdz tas ir šķidrs, un nav kunkuļu.
- Želatīnu pievieno kokosriekstu piena masai, samaisa.
- Masu lej pāri cepumu kārtai un visu liek ledusskapī vismaz uz 2 stundām.
- Pasniedz ar svaigām ogām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!