Sastāvdaļas
- 1 bundža kokosriekstu piena
- 50 g kakao pulvera
- 1/2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
- cukurs pēc garšas
Pagatavošana
- Iepriekšējā vakarā kokosriekstu pienu izlej no bundžas, traukā, bez vāka, un atstāj uz nakti ledusskapī.
- Šādi rīkojoties, tas sabiezēs.
- Kokosriekstu pienu izņem no ledusskapja, samaisa ar atlikušajām sastāvdaļām.
- Maisīšanai varat izmantot blenderi, mikseri, putojamo slotiņu vai pat dakšiņu.
- Gatavu krēmu liek deserta trauciņos un pasniedz.
- Skaistāk tas izskatīsies, ja iespiedīsiet to deserta trauciņā, izmantojot konditorejas šļirci vai maisiņu ar dekoratīvajiem uzgaļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!