Kokosriekstu krēms tortēm un kūkām

Kokosriekstu krēms tortēm un kūkām Foto: Kokosriekstu krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 70 g kokosriekstu skaidiņas
  • 400 g iebiezinātā piena
  • 200 g saldkrējuma sviesta
  • 200 g baltās šokolādes

Pagatavošana

  1. Saldkrējuma sviestu un šokolādi izkausē, nedaudz atdzesē un sajauc ar iebiezināto pienu.
  2. Tad krēmam pievieno kokosriekstu skaidiņas un rūpīgi visu samaisa.
  3. Krēmu ievieto ledusskapī uz 3 - 4 stundām.
  4. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, kā arī citiem konditorejas izstrādājumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes