Klasiskie "Cēzara" salāti uz ātru roku

Klasiskie "Cēzara" salāti uz ātru roku Foto: Klasiskie "Cēzara" salāti uz ātru roku

Sastāvdaļas

  • 200 g cietā siera
  • 100 g sausiņu
  • 2-3 ķiršu tomāti
  • 1 vistas fileja
  • 3-4 Ķīnas kāposti
  • Mērcei:
  • 1 citrons
  • 3 ķiploka daiviņas
  • majonēze
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Pagatavojiet vistu. Pēc izvēles: varat to vienkārši uzvārīt vai arī uzvārīt un pēc tam nedaudz apcept. Kamēr gaļa ir gatavošanas procesā, sagriež kāpostus plānās strēmelītēs. Tomātus sagriež šķēlēs. Smalki sarīvē sieru.
  2. Kad vista gatava, sagriež gaļu mazos gabaliņos (šķiedrās).
  3. Pagatavo mērci: sasmalcina ķiplokus ar majonēzi, zaļumiem un diviem pilieniem citrona sulas blenderī līdz viendabīgai masai. Pievienojiet ķiplokus un citronu pēc garšas.
  4. Cēzara salātus un mērci pasniedziet atsevišķi. Katram pašam mērci jālej savā šķīvī. Pat ja mielasts aizkavēsies, salāti saglabās pievilcīgu izskatu un lielisku garšu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes