Klasiskie "Cēzara" salāti uz ātru roku
Salātu receptes
cietais siers
citrons
Ķīnas kāposti
ķiploka daiviņas
ķiršu tomāti
majonēze
sausiņi
vistas fileja
zaļumi
Foto: Klasiskie "Cēzara" salāti uz ātru roku
Sastāvdaļas
- 200 g cietā siera
- 100 g sausiņu
- 2-3 ķiršu tomāti
- 1 vistas fileja
- 3-4 Ķīnas kāposti
- Mērcei:
- 1 citrons
- 3 ķiploka daiviņas
- majonēze
- zaļumi
Pagatavošana
- Pagatavojiet vistu. Pēc izvēles: varat to vienkārši uzvārīt vai arī uzvārīt un pēc tam nedaudz apcept. Kamēr gaļa ir gatavošanas procesā, sagriež kāpostus plānās strēmelītēs. Tomātus sagriež šķēlēs. Smalki sarīvē sieru.
- Kad vista gatava, sagriež gaļu mazos gabaliņos (šķiedrās).
- Pagatavo mērci: sasmalcina ķiplokus ar majonēzi, zaļumiem un diviem pilieniem citrona sulas blenderī līdz viendabīgai masai. Pievienojiet ķiplokus un citronu pēc garšas.
- Cēzara salātus un mērci pasniedziet atsevišķi. Katram pašam mērci jālej savā šķīvī. Pat ja mielasts aizkavēsies, salāti saglabās pievilcīgu izskatu un lielisku garšu.
... reizes
Šodien skatītākās receptes