Sastāvdaļas
- 400 g liellopu maltās gaļas
- 1 tomāts
- 1 sīpols
- saišķītis lapu salātu
- 3 kausētā siera šķēles
- mērces pēc garšas
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
- 3 burgeru maizītes
Pagatavošana
- Tomātu sagriež plānos gredzenos.
- Sīpolu rupji sakapā.
- Maltajai gaļai pievieno sāli un piparus pēc garšas.
- No masas veido 3 kotletes(ar mitrām rokām).
- Burgeru maizītes apgrauzdē uz grila vai pannas.
- Burgera apakšējo maizīti noziež ar mērci pēc izvēles.
- Virsū liek sakapātus sīpolus.
- Cep kotletes uz grila vai pannā, 2-3 minūtes no katras puses.
- Gatavas kotletes liek uz sīpoliem, kamēr tās vēl ir karstas, virsū liek siera šķēles.
- Virsū siera šķēlēm liek tomātu gredzenus.
- Virsējo burgera maizīti noziež ar mērci pēc izvēles.
- Tomātu gredzeniem liek virsū lapu salātus, salātiem virsū - burgeru maizīti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!