Sastāvdaļas
- 500 g liellopa filejas
- 200 ml skābā krējuma
- 2 sīpoli
- 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
- 1 ēdamkarote miltu
- milti apviļāšanai
- sakapāti pētersīļi
- eļļa cepšanai
- svaigi malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļu sagriež aptuveni 1 cm biezās šķēlēs un viegli izklapē, pēc tam katru šķēli sagriez 1 cm platās strēmelītēs.
- Strēmelītes apviļā miltos.
- Sīpolus nomizo un sagriez ripiņās.
- Pannā sakarsē eļļu un ieliek sīpolus vienā kārtā. Virsū liek gaļas strēmelītes un uz lielas uguns maisot cep 5 minūtes.
- Bļodiņā samaisa krējumu ar miltiem. Pievieno tomātu biezeni, maltos piparus un sāli.
- Apcepot gaļu ar sīpoliem liek katlā, pievieno mērci un uz mazas uguns sautē 25 - 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!