Sastāvdaļas
- 1 kārtainās rauga mīklas plāksne
- 400 g sēņu
- 1 sīpols
- 100-150 g siera
- 1/2 glāzes piena
- 2 olas
- 2 tomāti
- saišķītis zaļumu
- garšvielas, sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Mīklu izrullē, liek ietaukotā veidnē, izveido 3 cm augstas mīklas maliņas.
- Mīklu sadursta ar dakšiņu, uzkaisa pusi rīvēta siera.
- Cep 170°C temperatūrā, 10 minūtes.
- Sēnes sakapā, cep kopā ar sakapātu sīpolu, kamēr gatavs.
- Ceptās sēnes liek uz izceptās mīklas, uzber sāli, garšvielas pēc garšas.
- Zaļumus sakapā, pārkaisa sēnēm.
- Tomātus sagriež šķēlītēs, izkārto, uzber sāli.
- Olas sakuļ, pielej pienu, pievieno atlikušo rīvēto sieru, uzber mazliet sāls, pievieno garšvielas pēc izvēles.
- Olu maisījumu pārlej mīklai ar sēnēm un tomātiem, cep 180°C temperatūrā, 30-40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!