Ķiršu parfē

Ķiršu parfē Foto: Ķiršu parfē

Sastāvdaļas

  • 1 ēdamkarote cukura
  • 2 ēdamkarotes ūdens
  • 150 g ķiršu
  • 150 ml jogurta bez piedevām
  • 1/2 tējkarote malta kanēļa
  • 2 auzu pārslu cepumi

Pagatavošana

  1. Ķiršiem izņem kauliņus, liek katlā, kopā ar ūdeni un cukuru uzvāra uz mazas uguns.
  2. Uguni samazina līdz minimumam un turpina sutināt bez katla vāka - 2-3 minūtes, kamēr sabiezē.
  3. Kanēli samaisa ar jogurtu.
  4. Pamīšus lej ķiršu sīrupu un jogurtu deserta trauciņos - pārkaisa ar auzu pārslu cepumu drupačām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes