Ķiršu kokteilis

Ķiršu kokteilis Foto: Ķiršu kokteilis

Sastāvdaļas

  • 1000 g ķiršu kompota
  • 500 g ābolu punša
  • 250 g upeņu sulas
  • 250 g cukura sīrupa

Pagatavošana

  1. Vispirms pagatavo cukura sīrupu, to atdzesē, pievieno dzidru upeņu sulu, ābolu punšu un labas kvalitātes ķiršu kompotu.
  2. Visu izmaisa un sapilda dezinficētās pudelēs vai burkās.
  3. Pudeles aiztaisa ar novārītiem aizbāžņiem, burkām uzliek plastmasas vāciņus un pasterizē 80 °C temperatūrā: 0,5 litru traukus – 10 minūtes, litra traukus – 15 minūtes.
  4. Pēc pasterizēšanas traukus noslēdz un atdzesē.


Šāds kokteilis labi uzglabājas. Kokteili pasniedz atdzesētu; katrā glāzē ieliek dažas ķiršu ogas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes