Sastāvdaļas
- 1000 g ķiršu kompota
- 500 g ābolu punša
- 250 g upeņu sulas
- 250 g cukura sīrupa
Pagatavošana
- Vispirms pagatavo cukura sīrupu, to atdzesē, pievieno dzidru upeņu sulu, ābolu punšu un labas kvalitātes ķiršu kompotu.
- Visu izmaisa un sapilda dezinficētās pudelēs vai burkās.
- Pudeles aiztaisa ar novārītiem aizbāžņiem, burkām uzliek plastmasas vāciņus un pasterizē 80 °C temperatūrā: 0,5 litru traukus – 10 minūtes, litra traukus – 15 minūtes.
- Pēc pasterizēšanas traukus noslēdz un atdzesē.
Šāds kokteilis labi uzglabājas. Kokteili pasniedz atdzesētu; katrā glāzē ieliek dažas ķiršu ogas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!