Ķirbju biezzupa ar vistas buljonu un garnelēm

Ķirbju biezzupa ar vistas buljonu un garnelēm Foto: Ķirbju biezzupa ar vistas buljonu un garnelēm

Sastāvdaļas

  • 1 gabaliņos sagriezts sviesta ķirbis
  • 1 l dārzeņu vai vistas buljona
  • 1 sakapāts sīpols
  • 100 ml sausā baltvīna
  • 2 sakapātas ķiploka daiviņas
  • 2-3 tējkarotes gatavas karija pastas
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 tējkarotes smalki sakapāta ingvera
  • malti čili pipari
  • malts muskatrieksts
  • sāls
  • garneles
  • kokosriekstu piens pēc nepieciešamības, cik biezu vai šķidru zupu vēlies

Pagatavošana

  1. Katlā sakarsē eļļu, iemaisa karija pastu, sīpolus un ķiplokus un aptuveni 1 minūti sautē.
  2. Pielej vīnu, uzvāra, pēc tam pielej buljonu un uz lēnas uguns turpini vārīt 15 minūtes, līdz ķirbji kļūst mīksti.
  3. Sablendē, iemaisa pienu un garšvielas un vēlreiz uzkarsē.
  4. Pasniedzot zupu pieliek klāt garneles.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes