Ķirbju biezenis

Ķirbju biezenis Foto: Ķirbju biezenis

Sastāvdaļas

  • 420 g ķirbju biezeņa
  • 3 glāzes piena
  • 1/2 glāze jogurta
  • kanēlis pēc garšas
  • cepumi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Ķirbju biezeni sasaldē saldētavā.
  2. Blenderī ielej pienu, jogurtu, biezeni un kanēli. Saputo viendabīgā masā.
  3. Salej atsevišķās glāzēs un pa virsu pārkaisa sadrupinātus cepumus.
  4. Biezenis ir ne ļoti salds, tāpēc var to saldināt ar medu.
  5. Var pārkaisīt kanēli, cepumiem vai muskatriekstu.
  6. Pasniedz nekavējoties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes