Ķirbja un biezpiena marmora sacepums

Ķirbja un biezpiena marmora sacepums Foto: Ķirbja un biezpiena marmora sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g liesa biezpiena
  • 3 olas 
  • 100 ml piena
  • 125 g ķirbja 
  • 3 ēdamkarotes mannā
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 tējkarote malta kanēļa 
  • cukurs pēc garšas 

Pagatavošana

  1. Sakuļ biezpienu, pienu, olas, cukuru, mannā, cepamo pulveri, izmantojot blenderi.
  2. Maisījumu sadala 2 daļās.
  3. Ķirbi smalki sarīvē, izspiež lieko sulu, pievieno kanēli un cukuru - samaisa ar pusi biezpiena masas. 
  4. Veidni ietauko, pamīšus liek 2 ēdamkarotes baltās un oranžās masas.
  5. Cep 180°C temperatūrā, 45 minūtes.
  6. Gatavu sacepumu atdzesē. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes