Ķiploku-diļļu sviests

Ķiploku-diļļu sviests Foto: Ķiploku-diļļu sviests

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 1 saišķītis diļļu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 6 citrona sulas pilieni
  • sāls

Pagatavošana

  1. Dilles nomazgā, nosusina, sviestam izmanto tikai maigākās lapiņas, kātiņus nevajag.
  2. Sviestu atlaidina istabas temperatūrā.
  3. Sakapā dilles un ķiplokus, iemaisa sviestā.
  4. Pievieno sāli pēc garšas, citrona sulu, samaisa.
  5. Masu liek uz pārtikas plēves, satin desiņu un liek ledusskapī.
  6. Ķiploku-diļļu sviestu pasniedz pie gaļas, zivju ēdieniem, pelmeņiem, zupām vai uz maizes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes