Ķīnas kāpostu salāti ar šķiņķi

Ķīnas kāpostu salāti ar šķiņķi Foto: Ķīnas kāpostu salāti ar šķiņķi

Sastāvdaļas

  • 400 g Ķīnas kāpostu
  • 200 g šķiņķa 
  • 1 paprika
  • 100 g konservētas kukurūzas
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • sāls, pipari pēc garšas
  • loki 

Pagatavošana

  1. Ķīnas kāpostu sadala 4 daļās un sakapā.
  2. Šķiņķi sagriež plānos salmiņos.
  3. Paprikai izņem sēklotni, sagriež salmiņos.
  4. Konservētajai kukurūzai nolej šķidrumu - visu samaisa.
  5. Pieber mazliet sāls un piparu, pievieno majonēzi.
  6. Rotā ar sakapātiem lokiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes