Sastāvdaļas
- 300-500 g šampinjonu
- 20 g rīvēta Gouda siera
- 1 tortilja
- 1 vistas krūtiņa
- 5-6 tējkarotes konservētu sarkano pupiņu
- 1 saišķītis kinzas salātu
- Tabasko mērce pēc garšas
- 1 tomāts
- Gvakamoles mērce
Pagatavošana
- Vistas gaļu, tomātu, sēnes sagriež sīkos gabaliņos.
- Cep gaļu uz vidējas uguns, pannai uzliekot vāku, 7 minūtes.
- Gaļai pievieno sēnes, visu cep 10 minūtes, pieber sāli.
- Tortiljā liek pupiņas, kinzas salātus, sieru, tomātu - visu pārlej ar Tabasko mērci.
- Pievieno gaļu, sēnes, pārloka tortilju uz pusēm.
- Tad cep tortilju no abām pusēm, katru pusi cep 60 sekundes.
- Gatavu quesadillu sagriež vairākās daļās.
- Quesadillu pasniedz ar Gvakamoles mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!