Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 glāze cukura
- 140 ml skābā krējuma
- 100 g sviesta
- 1/2 tējkarotes dzēstas sodas
- 300 g miltu
- 12 tējkarotes iebiezinātā piena
Pagatavošana
- Ar putotāju sakuļ olas ar cukuru - 3-4 minūtes.
- Pievieno skābo krējumu, izkausētu sviestu - turpina kult 2 minūtes.
- Pievieno sodu un miltus, kārtīgi samaisa.
- Mazo kēksu veidnes ieziež ar sviestu.
- Katru veidni piepilda pa 2/3 ar mīklu, viducī liek vienu tējkaroti iebiezinātā piena.
- Krāsni uzkarsē līdz 180 °C temperatūrai.
- Cep 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!