Sastāvdaļas
- 500 ml kefīra
- 1/3 glāzes liesa skābā krējuma
- 1/4-1/2 glāzes cukura
- 1 ēdamkarote želatīna
- 1/2 paciņas vaniļas cukura
Pagatavošana
- Želatīnu pārlej ar nelielu ūdens daudzumu, kad tas uzbriedis, to maisot karsē, bet neuzvāra, tad atdzesē.
- Samaisa kefīru, skābo krējumu, vaniļas cukuru un mazliet arī parasto.
- Visu sakuļ ar mikseri, aptuveni 3 minūtes.
- Nepārtraucot kult, pievieno želatīnu un turpina kult 3 minūtes.
- Masu lej deserta trauciņos un liek ledusskapī uz 2-4 stundām.
- Gatavu desertu rotā pēc saviem ieskatiem - ar riekstiem, ogām, rīvētu šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!