Kebabs ar sieru, sinepēm šķiņķī

Kebabs ar sieru, sinepēm šķiņķī Foto: Kebabs ar sieru, sinepēm šķiņķī

Sastāvdaļas

  • 400 g maltas vistas gaļas
  • sāls
  • 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
  • 1 tējkarote Dižonas sinepju
  • 1/2 tējkarotes ķiploku pulvera
  • 80 g cieta siera
  • 9 šķēlītes šķiņķa
  • 3 baltmaizes bulciņas
  • kečups
  • Bavārijas sinepes

Pagatavošana

  1. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, ķiploku pulveri, Dižonas sinepes - samaisa.
  2. Maltās gaļas masu sadala 3 daļās.
  3. Vienu maltās gaļas masas daļu liek uz pārtikas plēves, vidū liek siera nūjiņu, ar pārtikas plēves palīdzību satin desiņu.
  4. Tad desiņu ietin šķiņķa šķēlītēs.
  5. Šādi rīkojas ar pārējām maltās gaļas masas daļām.
  6. Tad visas desiņas cep pannā no abām pusēm, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  7. Gatavu kebabu liek bulciņās, uzlej kečupu un Bavārijas sinepes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes