Sastāvdaļas
- 2 kausētie sieriņi
- 1 kūpināta vistas kāja
- 1 vidēja lieluma burkāns
- 2-3 kartupeļi
- augu eļļa cepšanai
- sāls pēc garšas
- 1 sīpols
Pagatavošana
- Kausētos sieriņus liek saldētavā.
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, liek katlā vārīties.
- Burkānu sarīvē, sīpolu sakapā, apcep abus augu eļļā, pievieno zupai.
- Gaļu atdala no kauliem, sagriež gabaliņos, liek zupā.
- Kausētos sieriņus izņem no saldētavas un sarīvē uz rupjās rīves.
- Sarīvētos sieriņus pievieno zupai, maisa zupu, kamēr sieriņi izkūst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!