Sastāvdaļas
- 350 g nomizotu un sagrieztu kartupeļu
- 350 g zaļo pupiņu
- 1 sīki sakapāts sīpols
- 1 sīki sakapāts ķiploks
- 1 ēdamkarote sīki sakapātu pētersīļu
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls
- pipari
- 3 nomizoti un rupji sakapāti tomāti
Pagatavošana
- Kartupeļus vāra sālsūdenī 15-20 minūtes, nokāš.
- Zaļās pupiņas, blanšē verdošā sālsūdenī 5-7 minūtes.
- Nokāš un sagriež nelielos gabaliņos.
- Pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus, ķiplokus un pētersīļus, pieber sāli un piparus.
- Pievieno tomātus un sautē 10 minūtes.
- Iemaisa kartupeļus un pupiņas un sautē vēl 10-15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!