Sastāvdaļas
- 2 - 3 kartupeļi
- 2 olas
- 2 glāzes drupinātu valriekstu
- 1,5 ēdamkarotes rozīņu
- 1/2 glāzes skābā krējuma vai majonēzes
- 5 redīsi
- sāls, pipari, zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus vāra ar visu mizu, nomizo, sagriež gabaliņos vai šķēlēs.
- Olas un redīsus sagriež šķēlēs.
- Rozīnes nomazgā un uzbriedina.
- Salātu traukā kārto kartupeļus,olas, redīsus, pārkaisa ar sali, pipariem, uzber rozīnes, sasmalcinātus riekstus un pārlej ar dažām karotēm krējuma vai majonēzes.
- Tā kārtās visus produktus saliek traukā.
- Pārlej ar atlikušo krējumu vai majonēzi, pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!